Bel ons: 0180-413318   Bezoek ons: Dillenburgplein 10, Ridderkerk (gratis parkeren)

Welkom!

"Dank u wel voor het bezoeken van onze website. Op deze website willen wij een impressie geven over wat wij met verse producten voor u kunnen betekenen. Ons bedrijf heeft diverse specialiteiten waarbij de smaak & gezondheid van onze mooie verse groenten, fruit en andere producten altijd centraal staan."

- Rob Verschoor

Passie voor lekker & gezond eten

In onze winkel vindt u een breed assortiment versproducten van uitstekende kwaliteit. Omdat wij liefhebbers van lekker eten zijn bestaat het assortiment al lang niet meer alleen uit groente en fruit. Maar zijn er vele producten zoals vlees, noten, pasta's en andere delicatessen aan het assortiment toegevoegd. Wel staan de verse groente en fruit altijd centraal in onze salades, maaltijden en andere lekkernijen.

Liefde voor 

Onze liefde voor lekker eten speelt overal op en onze ogen staan altijd open voor nieuwe ideeën of producten. Wij passen ons assortiment vaak aan of voegen nieuwe producten toe waar wij enthousiast van worden. We praten veel met collega's uit de branche en volgen foodtrendsetters uit binnen- en buitenland.

Dagelijks in de keuken

Het is een voorrecht om dagelijks met mooie verse ingrediënten de keuken in te mogen. Er is zoveel mogelijk en er zijn zoveel smaken. Natuurlijk proberen wij onze producten dagelijks te voorzien van dezelfde smaak en uitstraling. Maar groenten, kruiden en smaakmakers zijn niet altijd het zelfde en daarom wordt er geproefd, geproefd en nogmaals geproefd! Zodat u als klant altijd een fantastische smaakervaring van restaurantkwaliteit heeft.

Lekker eten met inhoud

We willen dat de basis van onze gerechten en producten uit verse ingrediënten bestaat. Zo kunnen we producten aanbieden met 'inhoud' en smaak. Niet alleen de lege huls zonder vitaminen en mineralen, maar juist vers ingekocht en snel bereid. Één van onze inkooplocaties is de veiling van Zaltbommel. Hier kopen wij 3 x per week onze verse groenten en fruit. De teler heeft de producten de dag daarvoor van het land gehaald en worden de volgende dag op de klok verkocht. De producten staan dan diezelfde middag nog bij ons in de winkel en dat noemen wij vers.

Produceren met gevoel voor vers

Het aanbieden van verse producten is een keuze. Voor het bereiden van onze traiteurproducten (o.a. Kant en klare maaltijden) staan altijd de verse groente en/of fruit centraal. We conserveren alleen doormiddel van snel terugkoelen, gebruiken zo min mogelijk zout of suiker en bereiden alles bovendien met stoom. Het bereiden met stoom heeft zo zijn voordelen. Wij kunnen op de seconden nauwkeurig koken, groenten behouden hun vitaminen en mineralen en de producten blijven beter op kleur (het oog wil ook wat)

Klant centraal

Bij alles wat wij doen staan uw vragen en behoeften centraal. Wij horen graag wat u bezog houdt en volgen trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Het assortiment is daarom altijd actueel en wordt daar aangepast waar het nodig is. Heeft u een specifieke vraag? Stel hem hier.

 Van maandag t/m vrijdag

Open tot 18:00u

Gratis parkeren 

 

Specialist in Lekkere & gezonde maaltijden

 • Door de weeks geopend tot 18:00 uur

 • Altijd 20 soorten maaltijden en/of stamppotten

 • Groot assortiment salades, lunchproducten & sappen

 • Het complete assortiment aardappelen, groenten & fruit

Bekijk het hele assortiment

 

Fruit op het werk

 • Wekelijks bezorgd bij u op het bedrijf
 • Scherpste tarief van Nederland
 • Geen abonnementen
 • Vers fruit van de groenteman!

Meer informatie

 Fruitmanden bezorgservice Nederland

 • Bezorgd in heel Nederland
 • Online bestellen
 • Betalen met iDeal
 • Bedrijven betalen achteraf binnen 14 dagen op factuurbasis

Start met bestellen

 

 

Traiteur & Groentespeciaalzaak Verschoor

Dillenburgplein 10

2983 CC  Ridderkerk

Telefoon 0180 - 413 318

E-mail infoantispam@ln.roohcsrevbor

Openingstijden

Maandag 7:00 uur tot 18:00 uur

Dinsdag 7:00 uur tot 18:00 uur

Woensdag 7:00 uur tot 18:00 uur

Donderdag 7:00 uur tot 18:00 uur

Vrijdag 7:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag 7:00 uur tot 16:00 uur

Zondag gesloten