Volg ons via social media
De meest actuele ontwikkelingen vindt u op onze Facebookpagina.
- Actuele aanbiedingen
- Advies & expertise over seizoensproducten
- Leuke acties
- En nog veel meer!
Het begon allemaal met de kar langs de deur rijden, toen een groentewinkel, steeds meer focus op verse kant en klare producten en uiteindelijk een landelijk opererend bedrijf met diverse producten en diensten. Hoe mogen wij u van dienst zijn? Contact
De meest actuele ontwikkelingen vindt u op onze Facebookpagina.
Onze winkel spettert van de energie. Heerlijke verse groenten en fruit, prachtige delicatessen, groot assortiment primeurs en een zeer breed ingericht assortiment kant en klare producten. De consument van deze tijd kan bij ons kiezen voor gemak – waarbij gezondheid voorop staat.
Gezondheid is steeds belangrijker geworden. Klanten zijn op zoek naar snelle en makkelijke manieren om gezonde voeding tot zich te nemen. Tarwegrassap blijkt hier uitstekend op aan te sluiten. In 2014 werd het product in 140 groentespeciaalzaken aangeboden.
Het aanbod van gesneden groenten, rauwkost, kant en klare maaltijden en soepen werd steeds breder en populairder, dus besloot Ronald Verschoor de winkel te verbouwen. Een geheel nieuw winkelconcept werd in Nederland geïntroduceerd. Veel groentemannen kwamen dit concept bewonderen.
Werkgevers begonnen steeds vaker in te zien dat het verschaffen van goed fruit aan medewerkers bijdraagt aan het resultaat van de onderneming. Verschoor startte met het leveren van uiteenlopende fruitmanden aan bedrijven, instellingen en gemeenten. Nu de dag leveren wij bij zo’n 80 klanten wekelijks vers fruit op het kantoor.
Onze productieruimte werd inmiddels van zulk groot belang, dat het aan de hoogste normen voor voedselveiligheid diende te voldoen, een verbouwing was op zijn plaats. Vandaag de dag staat de voedselveilgheid nog steeds hoog in ons vaandel.
Zoon Rob (3de generatie) heeft inmiddels zijn intrede gedaan in het bedrijf en toont specifieke interesse in het Internet. Zijn website werd direct een groot succes en er werden vanuit heel Nederland fruitmanden bij hem besteld.
De winkel ontwikkelde zich snel tot een kwaliteit-groente-speciaalzaak. Het assortiment gesneden groenten was ook al geintroduceerd, er werden verse noten gebrand, lekker ijs van Hertog verkocht en fruitmanden gemaakt. Op een dag werd er door een Amerikaanse klant gevraagd om een ovenschotel die hij direct op kon eten. Dit werd de eerste kant en klare maaltijd die wij maakte. Toen wij deze kant en klare maaltijden gingen aanbieden werd dit direct positief ontvangen en het assortiment werd snel uitgebreid met stamppotten, ballen gehakt en vers uitgebakken spekjes.
In 1980 waren er nog helemaal niet zoveel restaurants en hotels. Alleen noodzakelijke voorzieningen waren voor handen. Zo ook het scheepvaarthotel ‘De Beer’ in de Europoort (inmiddels afgebroken). Dit hotel wilde dagelijks verse spullen hebben en dit werd Verschoor haar eerste horecaklant. Het assortiment werd breder en meer uitgesproken, waardoor de winkel ook een internationaler en leuker assortiment kreeg. Dit zorgde er voor dat de winkel ook steeds unieker werd en het fundament voor de speciaalzaak werd gelegd. Hierna kwamen er meer restaurants, hotels, bedrijfskantines en lunchrooms die verse (gesneden) spullen van Verschoor wilde hebben.
Na school werd je geacht te werken in het bedrijf van je familie. Daar werd niet aan getwijfeld. Zoon Ruud en Ronald reden al snel bestellingen weg en hielpen in de winkel. Het hart van Ruud bleek later veel meer in dranghekken te liggen en zoon Ronald had zijn roeping helemaal gevonden in de winkel (hij is de grondlegger van wat Verschoor nu is).
In 1960 opende Leendert de deuren van de huidige groentespeciaalzaak. Toen was Slikkerveer (wijk van Ridderkerk) nog maar en klein dorpje en er waren nog niet veel winkels. Ook supermarkten waren nog niet zo gespecialiseerd in groenten en/of fruit, dus verkocht Leendert heel veel groenten en fruit (heel anders dan nu!)
‘In den beginnen :)’ reedt Leendert Verschoor met zijn vader langs de huizen van Pernis met een kar groenten. Een zeer beperkt assortiment seizoen producten van eigen bodem was het assortiment.
Door de weeks geopend tot 18:00 uur
Altijd 20 soorten maaltijden en/of stamppotten
Groot assortiment salades, lunchproducten & sappen
Het complete assortiment aardappelen, groenten & fruit
Traiteur & Groentespeciaalzaak Verschoor
Telefoon 0180 - 413 318
E-mail infoantispam@ln.roohcsrevbor
Maandag 7:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag 7:00 uur tot 18:00 uur
Woensdag 7:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag 7:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag 7:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 7:00 uur tot 16:00 uur
Zondag gesloten