Whow! 60% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) groente en/of fruit! - Dat is het gemiddelde percentage aan groente en/of fruit dat u binnenkrijgt, wanneer u één bakje salade van ons op eet.
Onze salades zijn rijk gevuld met verse ingrediënten, lichte sauzen en heel veel liefde voor vers! Elke ochtend worden de salades vers bereid, zodat u een gezonde en verantwoorde salade op tafel kunt zetten.
● Dagelijks keuze uit minimaal 8 soorten vers bereide salades
● Elke salade bevat minimaal 80% verse groenten en/of fruit
● U verhoogt eenvoudig uw consumptie van groenten en/of fruit
● Deze salades kunt u altijd eten (lunch, diner of tussendoor)
● Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op
Salades zijn een uitstekende manier om uw groenteconsumptie te vergroten. Een bakje salade bevat al snel 80% tot 90% verse groenten en/of fruit. Deze verse ingrediënten in combinatie met een lekker zacht sausje (op yoghurtbasis), maakt het eten van meer groenten heel eenvoudig. Door dagelijks met verse ingrediënten te werken, eet u niet alleen iets lekkers, maar is het ook echt gezond. Wij maken al salades sinds 1980, stellen hoge eisen aan onze voedselveiligheid/hygiëne en beschikken over alle moderne productiemogelijkheden van deze tijd.
Nieuw in ons assortiment zijn de maaltijdsalades. Deze salades zijn wat ruimer verpakt, bevatten vaak een koolhydraatrijk product en zijn ideaal voor de lunch of voor bij het diner (wanneer u met meerdere mensen bent). De maaltijdsalades zijn er in een aantal varianten, te weten, de maaltijdsalade basis (kip, geitenkaas, mozzarella of gerookte kipfilet), couscous, pasta, paddenstoelen & luxe met vis.
Zin in lekker fruit? Maar moet het wel makkelijk zijn? Dan bieden onze fruitsalades uitkomst. Natuurlijk bereid met alleen lekker vers rijp fruit, geen onnodige toevoegingen, heerlijk gevarieerd en dagelijks vers gesneden.
Veel van onze producten bieden wij vast in het assortiment aan. Maar juist het zoeken naar nieuwe smaken en productcombinaties is één van onze passies. Onze liefde voor lekker eten is veel breder dan alleen groenten en fruit. Daarom combineren we graag met mooie ingrediënten als vis, vlees, verse pasta en inheemse producten, als bulgar, couscous of zeewier. Aangezien wij beperkte koelruimte hebben, moeten we keuzes maken. Zo kan het zijn dat een product of concept een tijdje aangeboden wordt, waarna het vervolgens weer vervangen wordt (sorry).