Bel ons: 0180-413318   Bezoek ons: Dillenburgplein 10, Ridderkerk (gratis parkeren)

Groenten

Groenten van de groenteboer

De groentewinkel staat garant voor lekkere verse groenten van eigen bodem en het buitenland. Laat u verrassen door het complete assortiment, de primeurs, noviteiten en verfijnde delicatessen.

Groenteman koopt in bij de bron

Onze groenten kopen wij in bij telers, veilingen, importeurs en handelshuizen. Door samen te werken met meerdere partijen, kunnen we altijd de beste soorten en rassen uitkiezen. Wij kopen onze producten 5 dagen per week in, zodat onze klanten altijd de beste producten kopen.

 • Het op één na breedste assortiment groenten van Nederland
 • Dagelijks vers ingekocht, dus echt vers & lang houdbaar
 • Selectie op basis van smaakvolle producten staat voorop
 • Grote en kleine hoeveelheden zijn altijd mogelijk
 • Ingepakt & gecontroleerd door mensen met expertise
 • Wij zijn tegen voedselverspilling (no waste)

Groot assortiment

Wij bieden u een uiteenlopend assortiment aan verse producten vanuit Nederland en daarbuiten. Door ons grote netwerk van leveranciers, importeurs, telers en handelshuizen, kunnen wij elk vers-product voor u inkopen. Zelfs producten zoals vlees, vis of brood zijn geen probleem. In de loop van de jaren hebben wij veel knowhow opgedaan over een groot aantal vers producten en werken wij alleen samen met de beste leveranciers. Hierdoor kunnen wij onze klanten hoge kwaliteiten en smaakvolle producten garanderen. Bent u op zoek naar uitmuntend smaakvolle producten van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Langer houdbaar

Wij kopen onze producten dagelijks in bij de bron (teler of veiling). De producten staan vaak diezelfde middag nog bij ons in de winkel. Deze keten van producent – groentespeciaalzaak – consument is zo kort, dat de versheid van onze producten uniek is. Wij kunnen u dan ook van harte een houdbaarheid in de koelkast van 4 dagen (of veel langer) garanderen.

Geselecteerd op smaak

Niet elke tomaat of komkommer is het zelfde. Gelukkig is er veel verschil tussen telers onderling en worden er bewuste keuzes gemaakt door hen (en ons) om meer aandacht te besteden aan de smaak en kwaliteit van producten. Veel van de rassen die tegenwoordig geteeld worden, zijn uitgekozen op hoge opbrengst, ziektevrij en lange houdbaarheid na oogsten. Dit zijn allemaal belangrijke facetten, maar de smaak mag niet vergeten worden. Wij keuren onze producten altijd op smaak, zodat wij u kunnen vertellen dat u een (h)eerlijk product koopt. Zo kunt u er altijd vanuit gaan dat alles dat u meeneemt uit onze winkel van uitstekende kwaliteit is.

Verpakkingswijze & hoeveelheden

Veel van onze producten zijn los verpakt. U kunt elke desgewenste hoeveelheid krijgen. Groenten en/of fruit worden in papier of plastic verpakt. Het verpakken van plastic verlengt de houdbaarheid, daar waar papier juist zuurstof door laat en het product laat ademen. Lees ook over ons milieubeleid.

'De laatste hand'

Als u thuis onze producten wilt gaan bereiden of eten, dan moet de kwaliteit en smaak gewaarborgd zijn. Tijdens de gehele keten (teler, veiling, inkoper Verschoor, winkelmedewerker Verschoor, consument) staat altijd het keuren van producten voor u centraal. De laatste hand wordt gelegd door één van onze winkelmedewerkers (-sters). Zij zijn diegene die de laatste controle op uw groenten uitvoeren. Van de laatste hand krijgt u advies, uitleg & ondersteuning over uw groenten. Zij beantwoorden uw vragen en geven lekkere suggesties over uitstekende producten van het seizoen. Laat onze medewerkers (-sters) u helpen nog meer lekkere groenten te eten.

Vers garantie

In onze winkel wordt u nog persoonlijk geholpen. De medewerkers (-sters) weten wat zij u aanbieden en controleren als aller laatste de kwaliteit die u mee naar huis neemt. Natuurlijk kunnen wij ook een fout maken, maar over het algemeen kunnen we altijd een vers garantie van 4 dagen houdbaarheid (in de koelkast) garanderen. En mocht het toch mis gaan, dan komen we er altijd uit.

Bewust & ‘no waste’

Natuurlijk zijn er altijd producten in onze winkel, die niet goed genoeg zijn om aan onze klanten mee te geven. Het product is dan niet rot of beschimmeld, maar heeft een plekje of is wat verkleurd. Deze producten verwerken wij in onze maaltijden, salades, bakmixen en soepen. Dit doen wij overigens al voordat de term ‘no waste’ verzonnen was. Lees ook meer over Voedselveiligheid & milieu.

Aanbiedingen

Natuurlijk hebben wij dagelijks de allerbeste aanbiedingen voor u. Klik hier voor de meest recente aanbiedingen.

Klanten bekeken ook:

 

 Van maandag t/m vrijdag

Open tot 18:00u

Gratis parkeren 

 

Specialist in Lekkere & gezonde maaltijden

 • Door de weeks geopend tot 18:00 uur

 • Altijd 20 soorten maaltijden en/of stamppotten

 • Groot assortiment salades, lunchproducten & sappen

 • Het complete assortiment aardappelen, groenten & fruit

Bekijk het hele assortiment

 

Fruit op het werk

 • Wekelijks bezorgd bij u op het bedrijf
 • Scherpste tarief van Nederland
 • Geen abonnementen
 • Vers fruit van de groenteman!

Meer informatie

 Fruitmanden bezorgservice Nederland

 • Bezorgd in heel Nederland
 • Online bestellen
 • Betalen met iDeal
 • Bedrijven betalen achteraf binnen 14 dagen op factuurbasis

Start met bestellen

 

 

Traiteur & Groentespeciaalzaak Verschoor

Dillenburgplein 10

2983 CC  Ridderkerk

Telefoon 0180 - 413 318

E-mail infoantispam@ln.roohcsrevbor

Openingstijden

Maandag 7:00 uur tot 18:00 uur

Dinsdag 7:00 uur tot 18:00 uur

Woensdag 7:00 uur tot 18:00 uur

Donderdag 7:00 uur tot 18:00 uur

Vrijdag 7:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag 7:00 uur tot 16:00 uur

Zondag gesloten